İsviçreliler, Maltepe Gecelerini Aydınlattı!

Maltepe Belediyesi’nin “Cumhuriyet Benim Festivali” kapsamında Beşçeşmeler’de sahne alan İsviçreliler, söyledikleri yöresel ve Türkçe türkülerle Maltepelileri coşturdu. Cumhuriyet’in 94’üncü yıldönümüne yakışır biçimde gerçekleştirilen etkinlikte Maltepeliler, yöresel türkülere eşlik etti ve bol bol halay çekti.

Maltepe Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 94’üncü yılına 94 etkinlik şiarıyla başlattığı “Cumhuriyet Benim Festivali” tüm hızıyla sürüyor. Tarihi Beşçeşmeler Meydanı’nda gerçekleştirilen gecede sahne alan İsviçreli Karacan Kombo ekibi söyledikleri yöresel ve Türkçe ezgilerle izleyenleri coşturdu.

İsviçre’nin Leyla ve Mecnun hikâyesinin yöresel ezgisiyle başlayan konser, grubun içinde yer alan ve kendisi de Maltepeli olan grup üyesinin söylemiş olduğu “Bilmem Şu Feleğin Bende Nesi Var?”, “Hâkim Bey”, “Yıldızların Altında”, “İnleyen Nağmeler”, “Olmaz Olmaz”, “Hayat Bayram Olsa” ve “Mavi Boncuk” gibi türkü ve şarkılarla devam etti. 



Halaylarla şenlenen ortamda İzmir Marşı ile finali yapılan gecede, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, grup üyeleri adına hatıra ormanına ağaç diktirdi.