'Maltepe Fuarı'nın adı M'Expo Center oldu “Yurt Gazetesi”

Maltepe Belediyesi'nin öncülüğünde, Maltepe'de kurulacak ve M'Expo Center adını alacak 'Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi' projesi için Cevahir Hotel istanbul Asia'da bir bilgilendirme ve tanıtım toplantısı düzenlendi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, toplantıda yaptığı konuşmada, "Martin Luther 'bir hayalim var' demişti. O yaşarken hayalini gerçekleştiremedi ama hayali sonra gerçekleşti. Maltepe'ye geldiğimde benim de bir hayalim vardı: Maltepe, yıldız, çağdaş bir kent olmalı, insanların huzur, barış ve istikrar içinde yaşayacağı ilçe yaratmak istemiştim. Bu düşüncelerimi de somuta dökerek fuar merkeziyle süslemiştim. O zaman hayali yalnız başıma kurmuştum, bugün bunun Maltepe'nin hayali olduğunu görüyorum, tüm Maltepelilerin hayali olduğunu görüyorum, bundan büyük bir mutluluk duyuyorum" diye konuştu.