İranlı anne Maltepe'den barış mesajı verdi

Oğlunun katilini idam sehpasında affeden İranlı anne Samareh Ali Nezhad, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’la birlikte, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde “beyaz güvercinler” uçurarak, tüm insanlığa barış mesajı verdi.

Maltepe Belediyesi tarafından “yılın annesi” seçilen  İranlı Samareh Ali Nezhad,  belediye tarafından düzenlenen “Dünya Barış Günü” etkinliğine katıldı.  Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM) düzenlenen ve “Barış Sevgiyle Gelir” pankartı önünde gerçekleştirilen etkinliğe Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İran İslam Cumhuriyeti Kültür Ataşesi Abdulreza Rashed, Nezhad’ın eşi Abdolghan Hossein Zadeh ve kızı Fatemeh Hossein Zadeh ile çok sayıda davetli katıldı. (01.09.2015)