Türk ve Alman Belediye Başkanlarından İslamofobiye ve Irkçılığa Karşı Ortak Basın Toplantısı

"Habertürk"

Türk ve Alman başkanlar buluşuyor

Başkan Ali Kılıç, Hamburg Altona Meclis Üyesi Liane Melzer'i de toplantıya davet etti.

Avrupa'da yükselen İslamofobi ve ırkçılık hareketlerine karşı Türk ve Alman belediye başkanları, (yarın) Maltepe'de bir araya gelecek. Toplantıya, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç başta olmak üzere eski Münih Anakent Belediye Başkanı ve Maltepe Belediyesi Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Danışmanı Christian Ude, Erlangen Belediye Başkanı Dr. Susanne Lender, eski Münih Anakent Meclis Üyesi Edith von Welser Ude ve Erlangen-Beşiktaş Kardeş Şehir Derneği Başkanı Michael Greibel ile CHP'li belediye başkanları katılacak. Toplantı, Maltepe Cevahir Otel'de yapılacak.