Brezilya Başkonsolosu Paulo Roberto, Maltepe'yi Ziyaret Etti

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yabancı devlet diplomatlarını ağırlamaya devam ediyor. Bulgaristan, Küba, İran’dan sonra Brezilya Başkonsolosu Paulo Roberto da Maltepe Belediyesini ziyaret etti. İlçedeki yerel yönetim olarak çalışmaları hakkında bilgi veren Kılıç, kültürler arası dayanışmaya büyük önem verdiğini söyledi. Beşçeşmeler Meydanının dünyanın değişik kültürlerine ev sahipliği yaptığını hatırlatan Kılıç, Maltepe’yi dünyaya açma hedefinde olduklarını söyledi.

Brezilya Başkonsolosu Paulo Roberto, Belediye Başkanı Ali Kılıç ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası; Beşçeşmeler Meydanı'nı, Bahadır Erdoğdu Rehabilitasyon Merkezi'ni, Türkan Saylan Kültür Merkezi'ni ve Bağımsız Mutluluk Merkezi'ni gezdi. Yapılan projelere hayran olduğunu belirten Paulo Roberto, Maltepe Belediyesi ile ortak çalışmalara her zaman hazır olduklarını söyledi.