Başkan Kılıç ve Meclis Üyeleri Berlin Mitte Belediyesi'nde

Maltepe Belediye Başkanı Ali KILIÇ, Maltepe'yi daha çağdaş bir kent yapmak için çalışmalara devam ediyor.

Maltepe  Belediyesi Meclis Üyeleriyle yapılan Almanya gezisinin bir diğer  durağı ise Berlin Mitte İlçesi'ydi. Mitte Belediyesi ziyaretinde  Maltepe heyetini  Berlin Mitte İlçesi Belediye Başkanı Dr. Christian Hanke  karşıladı.Bu ziyaret sırasında CHP Berlin Birliği Başkanı Avukat Ekrem Özdemir, CHP Berlin Birliği Genel Sekreteri Sonay Ataç, CHP Berlin Birliği Yönetim Kurulu Üyelerinden Zübeyde Kale Çağlar ve Berlin Mitte SPD Belediye Meclis Üyesi Fevzi Gün de  Maltepe Belediyesi Meclis Üyelerini yalnız bırakmadı. Maltepe'ye yakışır projeleri üretebilmek amacıyla Berlin Mitte Belediyesi ile fikir alışverişinde bulunuldu.