Maltepeli kadınlar 8 Mart kahvaltısında buluştu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, belediyedeki kadın çalışanlar için özel bir program düzenleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Cennet sizlerin ayakları altında olduğuna göre bizler, sizlerin ayaklarınızın toprağı, tozuyuz” dedi.

Maltepe Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, belediyedeki kadın çalışanlar için sabah kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Canan Döner, birim müdürleri, meclis üyeleri ve kadın çalışanlar katıldı. Maltepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun da şarkılarıyla renk kattığı etkinlikte, Başkan Kılıç masaları tek tek dolaşarak tüm kadın çalışanların kadınlar gününü kutladı ve şarkılara eşlik etti. (08.03.2016)